български флаг

Хапчетата като помощник в отслабването

//Хапчетата като помощник в отслабването

Хапчетата като помощник в отслабването

жена си мери слабата талия с шивашки метърСъществуват най-различни решения за отслабване. Но трябва да се знае, че всичко обаче е строго индивидуално.. Някои хора имат склонност към това, да качват килограми в определени области на тялото – ръцете, коремът, бедрата, лицето, други пък пърнеят равномерно, което е най-добрият вариант. Всеки организъм е различен и се поддава се на различни методи за сваляне на килограми

Фактори обуславящи качването и поддържането на наднормено тегло

Много е важно да се движите. Заседналият начин на живот е причина номер едно за наднормено тегло, като следващата най-често срещана причина за това са ендокринни проблеми, смущения в обмяната на веществата.

Пушене, консумиране на вредни храни, сладко, газирано са другите водещи виновници за това.

Когато човек има за цел да отслабне, трябва преди всичко да си направи равносметка как живее и с какво се храни. Някои хора са склонни да пълнеят заради стрес, за това спокойствието и вътрешната хармония са важни за поддържане на здравословното тегло.

жена прави коремни преси за да постигне качествено отслабване докато приема и таблеткиФитнес специалистите препоръчват използване на добавки, които ускоряват метаболизма или се препрограмира мастната обмяна – но не и без съчетаване с физическа активност и подходящо хранене. За един специалист от тази сфера негативите на някои хапчета за отслабване са високо кръвно налягане и ускорен пулс, аритмия, нервност и напрегнатост, агресивно поведение, тревожност, хемороиди.

Хапчета за отслабване на билкова основа

Използването на билки и хапчета за отслабване на билкова основа е най-безопасният и сигурен вариант, на който можете да се доверите. С билките обаче също трябва да се внимава: да се прилагат безопасни дози и при всички случаи да се правят консултации със специалисти. Лечебните растения, които насърчават отделянето на течности или метаболитните процеси, изгарянето на мазнините, не са малко – сред тях и едни от популярните билки като мента, мащерка, жен шен, бергамот, екстракт от какао, екстракт от гуарана, бял равнец, жълт кантарион. Прилагането на такива продукти действа ефективно и в посока прочистване, освобождаване на тялото от токсини. Сред другите растителни основи на хапчета за отслабване можем да споменем още джинджифил, зелен чай.

By | 2018-07-16T11:59:37+00:00 юли 13th, 2018|Без категория|0 Comments

Остави коментар