български флаг

Как да свалим килограмите си здравословно?

//Как да свалим килограмите си здравословно?

Как да свалим килограмите си здравословно?

Какво означава здравословно сваляне на килограми?

Жена със слабо кръстчеЗдравословното сваляне на килограми е това отслабване, което не вреди на организма.

То съвсем несправедливо си е спечелило славата на  бавен, труден и скъп начин за постигане на желаното тегло.  Истината е съвсем различна.

Вижте защо здравословното отслабване е по-лесният начин за сваляне на килограми:

При здравословното отслабване не се чувствате гладни

Ако някоя диета ви кара да гладувате, най-вероятно тя не е здравословна.

Да, вярно е, че понякога се налага да намалите драстично порциите си, но това не означава, че трябва да гладувате. Означава, че трябва да консумирате  достатъчното за вас количество храна.

Здравословната диета ни казва какво е това количество, като се съобразява с нашето здравословно състояние и начин на живот. В началото може да ни се струва малко, но за една седмица организмът ни свиква и вече не изпитваме глад. Научаваме се кое е подходящото количество храна за нас. Свикваме. И постепенно сваляме излишните килограми, като се

Препоръчителният начин за сваляне на килограми е бавно и стабилно – около 1-1,5 кг на седмица. Това е правилото на здравословното отслабване и ни помогна да отслабнем контролирано и да задържим желаните килограми, избягвайки йо-йо ефекта.

Доверете се на здравословни природни продукти – някои билки, плодове, корени.Фитнес момиче със слабо тяло

За намалявен на теглото се препоръмват :

  • Екстракт от джинджифил
  • Екстракт от канела
  • Горчив портокал
  • Екстракт от канела
  • Екстракт от жен шен
  • Екстракт от какао

За ваше удобство съществуват хачета за отслабване, които съдържат всичкитези съставка в себе си. Предимството на хапчетата за отслабване е, че те съчетават няколко продукта, които иначе вие трябва да търсите и да консумирате поотделно. Което би ви усложнило допълнително.

Здравословните начини за отслабване не забраняват – те учат. Не ни казват какво да не ядем, а кога и колко да ядем. При тях всички храни,  които не вредят на нашето лично здравословно състояние, са позволени. Тайната е да ги консумирате редовно и умерено.

By | 2018-08-08T11:49:28+00:00 август 6th, 2018|Отслабване|0 Comments